Privé lessen

Pilates privé-lessen zijn een ervaring. Begeleid door je docent, werk je aan je kracht en je vaardigheden, pak je je zwakkere kanten aan en krijg je op deze manier een betere conditie en meer zelfvertrouwen.

Tijdens privé-lessen krijg je voortdurend verbale en hands-on feedback en werken we aan een op maat gesneden bewegingsrepertoire. Iedere sessie zal je docent oefeningen en accenten uitkiezen die speciaal op jouw behoeften aansluiten, zodat je je doelen kunt halen. Privé-lessen zijn aanbevolen voor iedereen die, voor hem of haar persoonlijk, het beste uit de Pilates methode wil halen. Ook zijn privé-lessen zeer geschikt voor mensen met een druk leven, professionals die werken met hun lichaam (dansers, acteurs, musici, athleten, modellen), mensen met chronische (spier)pijn of spanning, en mensen die herstellen van een blessure.

Indien je herstelt van een blessure en je wilt met Pilates beginnen, overleg dan eerst met je dokter of fysiotherapeut.

Gedurende de privé-lessen maken we gebruik van de Reformer, Cadillac, Combo Chair, Springboard, Ladder Barrel, en een aantal andere accessories.

Groepslessen met twee, drie of vier personen (duet, trio, en quartet)

Les nemen in kleine groepen is een voordelige manier om toch de persoonlijke aandacht van een privé-les te krijgen. Je profiteert van de intensieve hands-on feedback van een prive-les, maar ook van de groepsdynamiek. Als je zelf een partner wilt aandragen, of als je op zoek bent naar een partner, kun je met ons overleggen over de mogelijkheden.

Testimonials

Het is alsof mijn lichaam schreeuwde, ja hoor! dit is goed voor je!

Dereck Cayla
Professionele danser