Smartbody is opgericht door Jelena Petrovic in 2006 en staat sindsdien voor expertise in lichaamsbeweging en professionele leermethoden, aangepast aan het individu.

Het lichaam is onze passie

De docenten van Smartbody beschikken over een goede basis in klassieke Pilates, met kennis in anatomie, biomechanica, Alexander techniek, Franklin methode, en meer. We blijven ons voortdurend bijscholen en volgen regelmatig workshops en conferenties over de laatste ontwikkelingen op bewegingsgebied. Deze aanpak heeft ons bekend gemaakt als één van de beste studio’s van Europa.

about smartbody amsterdam

Elegant en intiem in het hart van Amsterdam

In 2006 verhuisden we naar Molenpad 15, een groot oud gebouw in het centrum van Amsterdam met uitzicht op de beroemde Prinsengracht. Houten vloeren, hoge plafonds, enorme ramen en klassieke Amsterdamse architectuur maken Smartbody tot een ruime, unieke en warme plek. We delen het gebouw met een groot aantal andere experts op lichaam- en gezondheidsgebied, waaronder Profysio , één van Amsterdams beste fysiotherapiepraktijken. Met hen werken wij samen om, indien nodig, te voorzien in de verschillende behoeften van onze cliënten.

De docenten van Smartbody: professionals met passie

 

Smartbody is trots op het niveau van haar docenten. Al onze docenten hebben een grondige professionele opleiding genoten en zijn voortdurend bezig hun kennis van Pilates en Alexander Techniek te verdiepen. Volgens on zijn zij de beste docenten van Amsterdam. Maar wat we nog het meest in onze docenten waarderen, is hun passie voor het vak, en hun vermogen om deze passie over te brengen op hun leerlingen. Lees hier wat de docenten te zeggen hebben over zichzelf en over hun manier van lesgeven.

Jelena Petrovic

Jelena Petrovic – Oprichter en Directeur

Patrick Johnson

Patrick Johnson – Alexander Techniek docent

Marieke van der Tol

Marieke van der Tol

Zakia el Abodi

Zakia el Abodi

Kristen Hollinsworth

Kristen Hollinsworth

Zakirova

Adelya Zakirova

Diana Headshot

Diana Jaspers-Šenauskaitė

Oliveira

Salomé Oliveira