Smartbody is revamping its sanitation policies to meet the US Center for Disease Control and Dutch Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu’s standards for preventing spread of the Corona virus.

Lees meer
Computernek (deel 4 van 4) - Het probleem oplossen!

Met de instructies die hier gegeven worden, kun je beginnen jezelf te trainen om je lichaam niet “op slot” te zetten als je onder druk staat of gefocust bent op een taak. In plaats daarvan kun je jezelf trainen om licht en open te blijven.

Lees meer
Computernek (deel 3 van 4) - Het verhelpen van je computernek: drie benaderingen die je moet mijden als de pest.

Wat moeten de doen met deze diep ingesleten houdingspatronen nu de meesten van ons lange dagen maken achter de computer? Is het mogelijk deze patronen te doorbreken? Het antwoord is ja, maar het is niet zo gemakkelijk als je wellicht denkt.

Lees meer
Computer nek (deel 2 van 4) - De wetenschap

In dit blog laat ik je weten hoe wetenschappelijk onderzoek deze effect hebben laten zien, maar geen specifieke uitleg hebben.

Lees meer
De computernek (deel 1 van 4) – Test jezelf

Waarom krijgen we nek en schouder spanning elke keer dat we achter de computer zitten?

Lees meer
Een verhaal over borstkanker van een Pilates docent.

De woorden van de chirurg weerklonken alsof de kamer wanden had van metaal. Een rood gezicht, toegeknepen ogen, worstelend met zijn professionele autoriteit. Ik wilde misschien zelfs nog liever mezelf zijn, dan hem. “Mevrouw Petrovic, het spijt me zeer, u heeft borstkanker”.

Lees meer
Site by Alsjeblaft!