Privé-lessen

Private Alexander technique lesson

Dikwijls voelen Smartbody Alexander Techniek studenten zich na een privé-les lichter en en meer ontspannen. Ze bewegen met meer gemak en hebben een beter begrip van hoe het lichaam eigenlijk is ontworpen om te functioneren.

Smartbody Alexander Techniek Amstedam docent Patrick Johnson PhD, combineert verbale suggesties met deskundige lichte aanraking, waardoor je schadelijke bewegingspatronen leert begrijpen en een gezondere, natuurlijkere houding aanleert.

Gedurende je lessen met Patrick zul je je eigen tools aangereikt krijgen, waardoor je een betere houding en betere bewegingscoördinatie zult verkrijgen, tijdens al je activiteiten. Door deze unieke combinatie van lichamelijke ervaring en verstandelijk begrip, kun je je eigen weg naar verandering creëren.

Gedurende de lessen werken we ook aan specifieke activiteiten, zoals spreken, werken aan de computer, een muziekinstrument bespelen, of sporten. Door middel van verbale feedback en lichte aanrakingen of manipulaties, laat Patrick je zien hoe je je houding kunt gebruiken en overbodige spanning kunt verminderen. Hierdoor kun je je prestaties verbeteren.

De beste manier om te beginnen is om gewoon een keer langs te komen en een les te proberen. We zullen de Alexander Techniek wat uitgebreider uitleggen en je zult je eerste “Alexander High” ervaren. We kunnen daarna gezamenlijk een op maat gesneden plan maken, dat aansluit bij jouw wensen en budget. Een serie van twintig tot dertig lessen is het meest gebruikelijk, maar het is gebleken dat langdurige positieve effecten al optreden vanaf slechts zes lessen.

Email pjohnmail@gmail.com of bel ons op (+31 6 1437 2008) voor het maken van een afspraak.

Testimonials

Met de Alexandertechniek voel ik me lichter, langer en beweeg ik eleganter. Patrick is een geweldige leraar, zeer professioneel en deskundig. Het volgen van zijn lessen helpt me veel om een ​​betere houding te behouden zonder spanning. Ik voel me ook veel meer ontspannen en gefocust. Hij heeft ook een lichte en grappige stijl.

Carlota Granga
IT-professional