Online lessen nemen is een opvallend bevredigende en persoonlijke ervaring. Onze aanpak biedt zelfs voordelen boven de “live” lessen!

Je krijgt bij online lessen evenveel persoonlijke aandacht als bij “live” lessen. De interface die we gebruiken zorgt ervoor dat de docenten alle studenten voortdurend kunnen zien. Dus als je het goed doet, krijg je de complimenten die je verdient. Als je smokkelt, wordt er wat van gezegd. We hebben ons erover verbaasd hoeveel feedback een docent via het scherm kan geven.

Je hebt nog steeds het groepsgevoel. Je ziet je docent maar ook je medestudenten. Je ziet wat iedereen doet met ‘e’en blik op het scherm- wat je niet kan doen in een gewone groepsles. Ook wordt er meer gesocialized voor en na de les- dus meer sociale interactie, wat belangrijk is in moeilijke tijden.

Ten slotte is er het gemak van thuis trainen. Je gooit je mat neer in je woon- of slaapkamer, zet je laptop op een stoel en je bent klaar. Na de les neem je je favoriete drankje en een lekkere douche. We maken het gemakkelijk voor je om mee te doen- je klikt gewoon op de link die we je per email sturen.

Dus is online beter dan “live”? Op bepaalde manieren wel, op andere misschien niet. Maar online Pilates biedt zeker een goede, persoonlijke Pilates ervaring waarbij je je zeker goed zult voelen.