Video’s en audio’s voor een betere houding en verminderde spierspanning, met behulp van de Alexander Techniek.

Door het beoefenen van de Alexander Techniek kun je schadelijke spanningspatronen verminderen, zodat je kunt zitten, staan en bewegen met meer stabiliteit, vrijheid en zelfvertrouwen. Dee video’s en audio’s zijn een goed begin. De video’s laat bewegingen en posities zien, terwijl de audio’s handig zijn als je de bewegingen al kent en alleen verbale aanwijzingen nodig hebt. Als je meer informatie wilt en specifieke instructies voor de Techniek, check dan onze Alexander Techniek pagina en maak een afspraak met Patrick!

Videos

“Constructive Rest:”

Betere zithouding zonder te verstijven:

Een arm opheffen terwijl de wervelkolom wordt verlengd en de schouder en nek worden losgemaakt

Verschillende manieren om op de grond te zitten terwijl je voor je rug zorgt

Zitten en hurken met een bal tegen de muur

Audio

Go to audio folder